Uutiset

22
maalis

Finda sijoittaa padel-liiketoimintaan

22.03.2021

Finda sijoittaa padelhalleja pyörittävään Padel Sports Oy:hyn ja edesauttaa yrityksen voimakasta laajentumista. Padel Sports aikoo avata markkinointinimensä Padel Club Finlandin (www.padelclub.fi) alla uusia keskuksia ainakin Helsinkiin, Vantaalle, Kirkkonummelle, Järvenpäähän, Hyvinkäälle, Ouluun, Poriin, Hämeenlinnaan ja Lappeenrantaan. Yrityksen tavoitteena on rakentaa Suomeen 300 kentän verkosto.

”Olemme seuranneet jo jonkin aikaa padelin kasvua Suomessa ja Euroopassa. Kun saimme mahdollisuuden tutustua Padel Club Finlandin yrittäjiin, toimintamalleihin ja suunnitelmiin niin olimme heti kiinnostuneita olemaan mukana yrityksen määrätietoisessa kasvussa”, sanoo Finda Oy:n hallituksen puheenjohtaja Sami Aurejärvi.

Padelin harrastajamäärät ovat korona-aikana kasvaneet merkittävästi. Suomen lajiliiton arvion mukaan harrastajien määrä on viime vuoden alusta nelinkertaistunut 40 000 aktiiviharrastajaan. Suomessa on tällä hetkellä noin 250 padelkenttää ja suunnitteilla on ainakin sata uuttaa kenttää.