PHP Liiketoiminta Oyj:n omistus Finda Oy:ssä kasvaa 24,5 prosenttiin

30.04.2015

PHP Liiketoiminta Oyj on eilen 29.4.2015 ostanut Findan osakkeita useilta eri tahoilta. Osakekaupan jälkeen PHP:n omistus Findan kaikista osakkeista on 24,5 % ja kaikista äänistä 21,15 %.

”PHP on ollut keskeinen omistaja Findassa jo vuosia. Findan kanssa meillä on yhteinen merkittävä DNA-omistus, jonka osalta teemme pitkäjänteistä yhteistyötä DNA:n omistaja-arvon kehittämiseksi. Nyt meille avautui erinomainen mahdollisuus kasvattaa Finda-omistustamme ja välillisesti strategiamme mukaisesti DNA-omistustamme. Tämä tukee strategiaamme ja DNA:n kehittämistä parhaalla mahdollisella tavalla”, toteaa Ari Turunen, PHP Liiketoiminta Oyj:n toimitusjohtaja.

”Vakaalla omistuspohjalla olevat yhdensuuntaisin ajatuksin DNA:ta kehittävät pääomistajat turvaavat parhaiten DNA:n kehittämisen. PHP:n osakekauppa on sekä Findan että DNA:n kannalta erinomainen asia. Finda on yhdessä PHP:n kanssa sitoutunut DNA:n pitkäaikaisena osakkaana yhtiön arvon pitkäjänteiseen kasvattamiseen. PHP on meille hyvä omistaja”, lisää Jarmo Leino, Findan Oy:n toimitusjohtaja ja DNA Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Lisätiedot:
Ari Turunen, toimitusjohtaja, PHP Liiketoiminta Oy, p. 050 2428
Jarmo Leino, toimitusjohtaja, Finda Oy, p. 044 044 2523