DNA:n yhteistoimintaneuvottelut päätökseen

07.06.2012

Lehdistötiedote

DNA Oy uudistaa liiketoimintarakenteensa toiminnan kehittämiseksi. Uudelleenjärjestelyn seurauksena huhtikuussa aloitetut yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen.

Uudelleenjärjestelyn tavoitteena oli virtaviivaistaa koko organisaatio selkeämmäksi kokonaisuudeksi toiminnan tehokkuuden ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Organisaatiouudistuksessa DNA:n matriisiorganisaatio puretaan ja tilalle tulee kuluttaja-, yritys- ja tekniikkayksiköt.

Alun perin keväällä uudelleenjärjestelyn arvioitiin johtavan enimmillään noin 150 henkilön vähentämiseen. Järjestelyn seurauksena DNA:sta irtisanotaan 57 henkilöä. Uudelleenjärjestelyn jälkeen DNA jatkaa toimintaansa kaikilla nykyisillä paikkakunnillaan. DNA Oy:n palveluksessa on yhteistoimintaneuvotteluiden jälkeen 900 henkilöä.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Riitta Tiuraniemi, DNA Oy, puh. 044 044 1000
DNA:n viestintä: puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yksityishenkilöille ja yrityksille laadukkaita, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA:n liikevaihto vuonna 2011 oli 728 miljoonaa euroa ja liikevoitto 51 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi